Funcţionalităţi
Modul adiţional
Marketing
Campanii de marketing eficiente
Dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente presupune să întelegi exact cine sunt clienții tăi, ce așteptări au de la brandul tău și care este tipul de content marketing la care reacționează. Diferiți clienți sunt expuși la diferite forme de marketing. De exemplu, unii clienți găsesc conținutul de marketing relevant prin intermediul rețelelor sociale, în timp ce alții preferă să obțină informațiile prin intermediul abonării la newsletter. Pentru foarte mulți punctul de plecare pentru descoperirea informațiilor relevante îl reprezintă folosirea unui motor de căutare așa cum este Google.
Pentru că întelegem necesitatea unei strategii de marketing, am dezvoltat modulul adițional de Marketing care permite integrarea canalelor de social media, Google Analytics și Google Ads direct în platforma Optimis. Acest lucru te ajută să identifici nu doar tipul de canal de comunicare, dar și forma de content marketing la care fiecare potențial client vizat reacționează.
Prin instrumente special concepute pentru gestionarea și analizarea datelor despre clienți, dar mai ales prin posibilitatea automatizării campaniilor de marketing indiferent de forma de comunicare aleasă, Optimis te ajută să eficientizezi timpul și bugetul alocate acestor operațiuni.
Folosind acest modul de marketing integrat te asiguri că oferi prospecților informatiile dorite la momentul potrivit. Ai posibilitatea setării de notificări pentru cazul în care un prospect realizează o anumită acțiune sau atinge un anumit punctaj. Acest punctaj este calculat în funcție de acțiunile pe care acesta le-a realizat anterior, de exemplu: vizitare pagină website, durata vizitei, completare formulare, deschidere newsletter etc. În funcție de punctajul atins programează notificarea automată a departamentului de vânzări pentru declanșarea activităților specifice de follow-up.
Optimis transformă astfel procesul de vânzare într-o experiență personală a clientului cu brandul tău, iar beneficiile devin în acest context nemăsurabile.